workshop

In de workshop zelf meubelmaken werkt iedereen aan zijn eigen project. Daarbij kan je denken aan je langgewenste zelfontworpen meubel, je kastje op maat of aan een les in moderne of juist conventionele technieken aan de hand van bijvoorbeeld een voorgesteld werkstuk. Zoek je een voor jou op maat gemaakte houtopleiding ? Alles is mogelijk! De workshop is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Je krijgt les van meubelmaker Maarten Verkoren, in een echte meubelmakerswerkplaats, in kleine groepjes van ongeveer 4 personen, en je werkt met gereedschappen van hoge kwaliteit.

De workshops starten doorgaans in januari, april en september.

Voorlopig zullen er geen workshops worden gegeven.

De zaterdagworkshops en de workshopweek bestaan uit 4 dagen van 9.30 uur tot 17.30 uur. De avondworkshops bestaan uit 10 lessen van 19.00 uur tot 22.00 uur. Alle workshops kosten 395,00 euro, inclusief btw, exclusief materiaal.

Privé-les is ook mogelijk, volgens afspraak. I.p.v. je meubels te laten maken, maak je ze zelf! Onder deskundige begeleiding! Dit kost 50,00 euro p/u, inclusief btw, exclusief materiaal.

Wil je een workshopdag samengesteld zien voor collega’s, vrienden of vriendinnen, clubgenoten? Zoek je een workshopweek in de zomer? Heb je iets te vragen? Bel dan even op.

Uiterste datum van inschrijving : een week voor aanvang. Uiterlijk op deze datum heb je ook bekend gemaakt wat je wilt gaan doen of maken. De inschrijving geschiedt naar volgorde van aanmelding en betaling.

Neem zelf een blocknote, een rolmaat en een potlood mee. Het is aan te raden werkkleding aan te trekken. Het kan in de werkplaats soms wat fris zijn.

Voor suggesties of informatie kan je mailen (cursus@mverkoren.nl) of bellen (020-6752272). Het inschrijfformulier vind je onderaan de cursuspagina. Dit kun je mailen of opsturen.

Werkplaats/cursusruimte: Rijnsburgstraat 74, bel 3, Amsterdam, vlakbij ringafslag S 107. Telefoon: 06-24918055. Op 2 minuten loopafstand kan je gratis parkeren (bel voor informatie).

Administratieadres: Albert Cuypstraat 264 1073 BR Amsterdam 020-6752272

Voor gebruik van massief hout bij groepslessen is eerst overleg noodzakelijk. Te grote werkstukken zullen demontabel moeten zijn.

De inschrijving wordt definitief bij ontvangst van zowel het inschrijfformulier als de betaling, en geschiedt in volgorde van ontvangst van betaling. Betaling kan contant geschieden of via bankrekeningnummer 60 45 77 451, ten name van M.Verkoren onder vermelding van “zelf meubelmaken” en de begindatum van de workshop. Een week voor aanvang wordt bekeken of er voldoende aanmeldingen zijn, anders wordt de workshop geannuleerd en wordt het cursusgeld direct volledig geretourneerd. Tot 8 dagen voor aanvang van de workshop is bij afzegging restitutie mogelijk onder aftrek van € 20,00 administratiekosten. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Deelname is voor eigen risico. Maarten Verkoren, of enig andere cursusleiding, is niet aansprakelijk voor schade aan personen of eigendommen en voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens of na de workshops of andere activiteiten.

scroll naar beneden voor meer informatie

home contact